PENAFIAN


Penafian Blog Informasi Inovareka 

Blog Informasi Inovareka merupakan blog perkongsian dan himpunan pelbagai informasi yang bertujuan memberi sesuatu yang positif dan bermanfaat kepada anda. Segala informasi yang dihimpunkan sama sekali bukan 100% hak milik asal penulis melainkan dari pengumpulan informasi maklumat dari enjin carian yang terpilih dan beberapa sumber yang lain.

Blog Informasi Inovareka  juga tidak akan bertanggungjawab terhadap kerosakan, kerugian, kemalangan dan juga risiko peribadi ke atas kepada sesiapa yang meniru perbuatan di dalam artikel , video, gambar dan sebagainya di dalam blog ini.

Blog Informasi Inovareka ingin memohon maaf jika terdapat entri, gambar, post atau berita yang tidak semestinya tepat. Kemungkinan ada kecacatan, kekeliruan dan juga kesilapan yang tidak diketahui sama ada secara langsung atau tidak sengaja. Ianya bergantung kepada penilaian pembaca itu sendiri.

Sekiranya terdapat posting di blog Informasi Inovareka yang melanggar mana-mana hak cipta, anda boleh menghubungi kami secara langsung melalui email : dakcai96@gmail.com untuk tindakan selanjutnya sama ada memberi kredit atau memadamkan posting berkenaan.

Segala komen di blog ini adalah tanggungjwab pemberi komen itu sendiri. Mana-mana komen atau ulasan yang berunsur lucah, politik dan melanggar undang, penulis tidak akan sama sekali bertanggungjawab ke atas individu tersebut dalam apa jua keadaan. Sebarang komen yang di anggap SPAM tidak akan dilayan sama sekali.

Semoga anda peroleh manfaat dari setiap posting di blog ini.

Terima Kasih . 


Salam Sayang,
Informasi Inovareka.Post a Comment